VorigeVolgende

Fase 2 in aanbouw!


Na de realisatie van fase 1 van nieuwbouwplan MOOIJEN is nu fase 2 in aanbouw. Fase 2 bestaat uit 2 patiowoningen, 2 bouwkavels, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 7 rijwoningen. De patiowoningen in deze fase zijn reeds opgeleverd.
U bent hier: Home

Welkom op de website van nieuwbouwplan MOOIJEN


Mooi wonen in Oijen

Met nieuwbouwplan MOOIJEN gaan we bouwen aan een nog mooier Oijen! MOOIJEN omvat deelplannen aan de Bernhardweg (rij- en hoekwoningen), de Kloosterstraat (patiowoningen) en de Zuster Mechelinastraat/Den Bogert/De Kleine Weide (bouwkavels, twee-onder-één-kapwoningen en rij- en hoekwoningen).

Deze website informeert je over de plannen en geeft je een eerste indruk van de woningen. Heb je interesse en wil je de uitgebreide verkoopdocumentatie ontvangen, neem dan contact op met de makelaar of meld je aan via het interesseformulier.

Woningaanbod


MOOIJEN biedt een ruime mix aan woningtypes en prijsklassen. Van ruime rijwoningen tot riante twee-onder-één-kapwoningen ...

Mooi wonen in Oijen


Oijen, gelegen in de gemeente Oss, is een gemoedelijk dijkdorp aan rivier de Maas. Het dorp telt ruim 1.200 inwoners ...