Start verkoop dijkvilla’s MOOIJEN Oijen

31
MRT
Op vrijdag 31 maart 2023 starten we met de verkoop van de vierde, afrondende fase van MOOIJEN. De twee duurzame dijkvilla’s in deze fase, gelegen aan de Oijense Bovendijk, completeren dit prachtige nieuwbouwplan. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energieneutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern van Oijen op loopafstand.

Vier woonlagen, een mooie tuin met berging en carport, twee grote terrassen, vijf ruime slaapkamers, twee stijlvolle badkamers, een complete keuken met kookeiland, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, afgewerkte wanden en plafonds én diverse duurzaamheidsmaatregelen maken deze energieneutrale dijkvilla werkelijk een dijk van woning. De dijkvilla’s zijn geprijsd van € 835.000,- tot € 855.000,- v.o.n.

Start verkoop
Tijdens de start verkoop op 31 maart a.s. ben je tussen 14:00 en 17:00 uur van harte welkom bij de makelaars om je uitgebreid te laten informeren over de dijkvilla’s en al hun mogelijkheden. De luxe sfeerbrochure ligt voor je klaar om mee naar huis te nemen. Deze brochure, alsmede de technische omschrijving en de verkooptekeningen, zijn vanaf de start verkoop tevens te downloaden op www.mooijen.nl. Ook tref je op deze website vanaf de start verkoop de prijslijst en het inschrijfformulier.

Sfeerproeven op locatie
Op zaterdag 15 april kun je sfeer komen proeven op de projectlocatie aan de Oijense Bovendijk in Oijen. Hier staan we van 11:00 tot 13:00 uur voor je klaar met onze mobiele verkoopkeet. Kom langs en ervaar het uitzicht vanaf deze unieke plek! Uiteraard nemen we de uitgebreide verkoopdocumentatie voor je mee. De ontwikkelaars en makelaars beantwoorden graag al je vragen.

Inschrijven tot 21 april 2023
Heb je interesse in wonen in MOOIJEN? Schrijf je dan voor vrijdag 21 april 2023 10:00 uur in door het inschrijfformulier met je voorkeur(en) in te leveren bij één van de makelaars. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar tijdens de start verkoop en het sfeerproeven op de locatie, via de projectwebsite en bij Cheizoo Makelaardij en Beumer Nieuwbouw.

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl

Beumer Nieuwbouw
Maliebaan 71 | 3581 CG | Utrecht
030 677 60 00 | www.beumer.nl