Verkoop dijkvilla’s MOOIJEN Oijen gestart

De verkoop van de twee duurzame dijkvilla’s aan de Oijense Bovendijk is van start! Deze bijzondere woningen vormen de vierde en laatste fase van nieuwbouwplan MOOIJEN. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energieneutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern van Oijen op loopafstand.

Vier woonlagen, een mooie tuin met berging en carport, twee grote terrassen, vijf ruime slaapkamers, twee stijlvolle badkamers, een complete keuken met kookeiland, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, afgewerkte wanden en plafonds én diverse duurzaamheidsmaatregelen maken deze energieneutrale dijkvilla werkelijk een dijk van woning. De dijkvilla’s zijn geprijsd van € 835.000,- tot € 855.000,- v.o.n.

Verkoopdocumentatie
Vanaf heden kun je de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.mooijen.nl. Oriënteer je je liever op papier? De luxe sfeerbrochure is verkrijgbaar bij de makelaars. Maak voor een persoonlijke toelichting even een afspraak óf kom op zaterdag 15 april sfeerproeven op locatie.

Sfeerproeven op locatie
Op zaterdag 15 april kun je sfeer komen proeven op de projectlocatie aan de Oijense Bovendijk in Oijen. Hier staan we van 11:00 tot 13:00 uur voor je klaar met onze mobiele verkoopkeet. Kom langs en ervaar het uitzicht vanaf deze unieke plek! Uiteraard nemen we de uitgebreide verkoopdocumentatie voor je mee. De ontwikkelaars en makelaars beantwoorden graag al je vragen.

Inschrijven
Heb je na het bekijken van de verkoopdocumentatie jouw droomhuis in Oijen gevonden? Schrijf je dan voor vrijdag 21 april 2023 10:00 uur in door het inschrijfformulier met jouw voorkeur(en) in te leveren bij één van de makelaars. Het inschrijfformulier kun je downloaden onderaan deze pagina of opvragen bij Cheizoo Makelaardij of Beumer Nieuwbouw.

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl

Beumer Nieuwbouw
Maliebaan 71 | 3581 CG | Utrecht
030 677 60 00 | www.beumer.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-dijkvillas-MOOIJEN.pdf