Wonen in Oijen

Oijen, gelegen in de gemeente Oss, is een gemoedelijk dijkdorp aan rivier de Maas. Het dorp telt ruim 1.200 inwoners en kenmerkt zich door een rijk verenigingsleven. Oijen is dan ook een écht dorp, waar mensen elkaar kennen en betrokken zijn. Hier is het veilig en vertrouwd wonen.

Met onder meer de multifunctionele accommodatie Hart van Oijen zijn de voorzieningen in het dorp op een prima niveau. In het Hart van Oijen komen verschillende maatschappelijke functies samen. Zo zijn er diverse actieve verenigingen en verschillende soorten sportfaciliteiten in de MFA gehuisvest. Ook basisschool De Kleine Weide en het kinderdagverblijf zijn in het Hart van Oijen gevestigd.

Voor de dagelijkse boodschappen en zorgvoorzieningen als de huisarts en de apotheek kun je terecht in het nabijgelegen Lith. Daarnaast zijn de stadse voorzieningen van Oss in circa 15 autominuten te bereiken. En in circa 30 autominuten sta je in hartje ‘s-Hertogenbosch.
Recreëren kun je naar hartenlust in Oijen. Beoefen de watersport in of op de Maas of ontdek de verschillende wandel- en fietsroutes. Bezoek ook eens Bierbrouwerij Oijen, krijg een uitleg over het brouwproces, geniet van een proeverij op het terras of kom gezellig eten in het restaurant.

PROJECT
LOCATIE